Egy ideje nincs itthon kenyér, csak ilyen puffasztott bikafingok azt meg mégse reggelizhettem, hát főztem kölesphelyeből kását - kicsi tej, kicsi víz, kicsi nyers nádcukor. Megszoktam, hogy zabpehelyből mindig egy csészényit mérek ki, azt vizezem/tejezem amíg felveszi. Ezzel is így csináltam, de a tapasztalat azt mutatja, inkább tejbegrízként kell legközelebb adagolni (egy decihez egy evőkanál és a végén rá még egy kanál pehely), mert rengeteg lett egy csészényi kölesből. Sőt, ha jobban belegondolok, egy csészényi se volt.
Nem tudtam mit csináljak a "maradékkal", hát formákba öntöttem némi eperdzsemmel (SPAR-os -mea culpa). íme az eredmény:
Hmm... :)
nyami :D
VálaszTörléswow, ez biztos fincsi volt! :)
VálaszTörlésrákívántam most egy kis pudingra...
jó a tányér,ikeás? :)
még szép^^ van hozzá bögre is:D
VálaszTörlés